Kan jeg tage et kviklån på dagpenge?

Er du på dagpenge kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. En uventet tandlægeregning eller andre udgifter er sjældent velkomne, når du er i midten af måneden. Her kan det være nødvendigt at låne penge for at klare sig gennem de lidt hårdere tider. Overvejer du at gøre brug af kviklån, skal du være opmærksom på hvilke risici, der er forbundet. Du skal tænke dig godt om. Der er mange firmaer, som udbyder kviklån, så muligheder er der heldigvis nok af.

Gå til banken først!

Hvis det virkelig kniber med betalingen, er det først og fremmest din bank, som du bør spørge til råds. De kan hjælpe dig med at omstrukturere eventuelle lån du måtte have eller give dig et forbrugslån. Er det mere trivielle ønsker, som f.eks. ny computer eller rejser, kan de dog være svære at snakke med. Når du samtidig står uden arbejde, kan det også være besværligt. Banker forventer en vis sikkerhed på deres lån og hvis man er arbejdsløs, udgør man en vis risiko for dem. Muligheden er der stadig og det er altid en god idé at tage en snak med ens bankrådgiver.

Lån pengene online

Hvis banken ikke står til at hjælpe, kan det være, at et kviklån er din mulighed. Det er klart den nemmeste løsning, når du står og mangler penge her og nu. Der er ofte et indkomstkrav, som diverse firmaer har, men i de fleste tilfælde vil en dagpengesats være nok. Men det er vigtigt ikke at gå med det første resultat, der popper op på google. Det er stærkt opfordret, at du undersøger hvilke tilbud, de forskellige firmaer kan give dig. Led efter firmaet med den laveste ÅOP, da det kan spare dig for en helt masse penge i det lange løb.

https://home-banker.dk/
https://forbrugslaan-guiden.dk/
https://kassekredit-guiden.dk
https://kviklaan-guiden.dk
https://mikrolaan-guiden.dk
https://minilaan-guiden.dk
https://samlelaan-guiden.dk
https://smslaan-guiden.dk
https://turbolaan-guiden.dk

Er det overhovedet muligt at låne på dagpenge?

Reglerne for dagpenge er ofte svære at gøre sig klog på. Derfor er det fuldt forståeligt, at du er tvivl om du kan låne penge som arbejdsløs. Men lån tæller ikke som indkomst, da det ikke er penge du tjener. Så fordi et lån ikke tæller, er det ikke påkrævet at du tjekker med din fagforening. Det er dog altid en god idé at tage kontakt til a-kassen og forhøre dig nærmere om hvad du kan og ikke kan. Hvis du ved, at der snart kommer penge ind og at der kun er tale om forbigående vanskeligheder, kan det være en god løsning.

Lån kun det du har brug for!

Det er bestemt fristende at låne så mange penge, som det overhovedet er muligt. Men sørg for at du holder hovedet koldt og ikke kommer længere ud end du kan bunde. Hav altid i tankerne at det er penge, der skal betales tilbage. Vær også opmærksom på at jo flere penge du låner, jo højere krav er der også ofte til din månedlige indkomst.

Se også om du kan spare på fagforninger som f.eks. https://fagforeninger.net

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: